“ГогольFEST”: Артпотяг здійснив рейс із Києва до Херсона

Перший у Європі артпотяг “Гогольtrain” проїхав за новим маршрутом Київ – Херсон – Київ. Він прямував на “Dream ГогольFest”, що тривав з 4 до 6 вересня в Херсоні.

Це чартерний потяг із двома вагонами-ресторанами, що на час поїздки перетворюються на центри сучасного мистецтва на колесах, передає 5 канал.

У дорозі пасажири танцювали під живу та електронну музику, пригощалися коктейлями на барі та відвідували виставки. У Херсоні протягом трьох днів відбулося понад пів сотні мистецьких подій.

“Це такий спосіб не просто там долучитися до мистецтва, що само по собі вже теж цікаво, а це ще й можливість своїми очима побачити Україну, яку б я, можливо, не наважилася побачити якимось іншим чином”, – розповіла пасажирка Юлія.

“ГогольFest” – це один такий великий, масштабний, крепкий перфоманс. Частина проєктів спеціально зроблена безпосередньо під цей фестиваль. Тобто такі проєкти ви зможете побачити тільки один раз”, – наголосив директор фестивалю сучасного мистецтва “ГогольFest” Максим Демський.

Як повідомлялося, Етнофестиваль «Древо кобзарського роду» організував син американського мільйонера, що став українським кобзарем.

Схожі публікації

Залишити коментар