#ЗавдякиТобі: Жест подяки, який не просто жест

від Стожари

Українців закликають подякувати захисникам і захисницям: при зустрічі прикладати долоню до серця.

У тилові міста України поступово повертається життя. Чим далі від лінії фронту, тим спокійнішим може здатися нам кожен день, тим швидше ми намагаємось повернутися до буденності та налагодити справи.

Повертати міста до життя – важливо. Знаходити можливість розрадити себе та близьких – необхідно. Втім найважливіше – пам’ятати, завдяки кому ми можемо це все робити. 

“Кожним таким днем ми завдячуємо нашим військовим і ветеранам, рятувальникам і медикам, які  продовжують боронити країну. Тож сьогодні як ніколи важливо дякувати їм за це. Коли бачите захисників і захисниць, прикладіть праву долоню до серця – простий та природний жест подяки, що говоритиме за вас”, – говорять активісти.

Аби щонайбільше людей про це дізналися, “Veteran Hub” разом з агентством “provid” поновили комунікацію кампанії #ЗавдякиТобі серією нових відео та діджитал-матеріалів, до яких залучили учасників бойових дій. Тож під час знімання актори абсолютно щиро дякували їм у кожному дублі. 

“Можна впевнено сказати, що взагалі вся ця кампанія була створена – завдяки їм (захисникам України – ред.)”, – наголошують організатори.


Жест подяки #ЗавдякиТобі з’явився 2018 року, а сьогодні став іще доречнішим. Коли складно й ніяково добирати слова, рука на серці викаже вашу шану. 

Організатори закликаєють і вас підтримати цю ініціативу, дякувати нашим захисникам та захисницям не тільки особисто, а й у своїх соцмережах.

Схожі публікації

Залишити коментар