Роздуми. Зараз історичний час, почалась нова епоха. Війна скінчиться…

від svit_admus

Роздуми. Зараз історичний час, почалась нова епоха. Війна скінчиться і почнеться новий під‘йом та розвиток нашої краіни. І хочеться вірить, і Світу в цілому.

Але перед цим, усі мають викластися на 120% зі свого потенціалу.

Потрібно перестати панікувати, боятися. Страшно усім без виключення.

Замініть ці емоції тимчасово на справедливу злість, лють, милосердя, любов, взаємопідрютримку та активні дії в усьому, кому що відгукується.

За нас ніхто нічого не вирішить, тільки ми. І перший тиждень показав, що ми рухаємось у правильному напрямку, світ здивувався, проникся до нас повагою та любов‘ю, ще раз, через наші спільні дії.

Приклади, чим зайнятись сьогодні, прокинувшись, хто не в армії, швиденько новини, мотиваційний пост, і переключайтесь на РЕЖИМ ВЗАЄМОПІДТРИМКИ ТА ДОПОМОГИ до виснаження, відпочинемо після Перемоги:

– заспокоюйте близьких і не близьких, кого зможете;

– підтримуйте і допомагайте усім дотичним людям, тим чим можете (готуйте їжу, ставайте волонтерами, шукайте волонтерів, доглядайте дітей, людей з інвалідністю, пенсіонерів, підтримайте психологічно тих, кому потрібна допомога, робіть коктейлі);

– допомагайте армії фінансово та в лікарнях, чим можете;

– об‘єднуйтесь, спілкуйтесь між собою, діліться новинами і вірте в перемогу;

– спостерігайте за усим, намагайтеся з ясним розумом оцінювати будь-яку ситуацію, наприклад, побачили мародерів, викликайте допомогу, кидайте інфо у групах, хто у змозі сам, затримуйте, калічите, в‘яжіть, примотуйте до стовпів, пишіть «Вор»);

– головне, якісно і гарно виконуйте те, що вмієте, пишіть про це на своїх сторінках в соцмережах «можу бути корисним у ….»;

– допомагайте в евакуації, тим, хто не витримує. Але, будьте чемними, слідкуйте за порядком не викидайте слабких з евакуаційних поїздів. Проявляйте свою силу і характер в ТерОбороні краще;

– хто вміє: моліться та медитуйте, хто не вміє – вчіться. Домовляйтесь у духовних спільнотах про одночасні сеанси. Вкладайтесь, підвищуйте вібрації, накривайте уявно любов‘ю та турботою нашу країну, себе, близьких та захисників;

– Візуалізуйте безпеку , закінчення війни, мир та перемогу, подальше своє та життя України.

Щоб перейти на новий рівень розвитку, потрібно скласти іспит, а іспити завжди важкі. Добра новина, що за ніччю завжди настає день. Тому ми справимось, пропоную мати на меті тільки один варіант: ПЕРЕМОГЛИ! ВІдроджуємо країну! СтаЄМО ПРАВИЛЬНИМ ПРИКЛАДОМ ДЛЯ ІНШИХ КРАЇН СВІТУ! ВІРИМО! ЛЮБИМО! ДІЄМО! Хто щиро вірить, завжди отримує бажаний для себе результат.

Прошу усіх повірити в себе, свою країну, свою землю, власну унікальність та нашу згуртованість.

Ми тут народилися і маємо зробити все, щоб коли нас не буде, тут було краще і наступні покоління згадували з повагою нас і остерігались розпочинати війни раз і назавжди.

В усіх був шок. Але час іде, узяли себе в руки і погнали робити щось корисне.

Актуальніше стає вираз: «ВСЕ ДЛЯ ФРОНТА, ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!» Хто не знає, чим зайнятись, пишіть в пошук. Можете вести кібервійну, сидіть за компом і просвіщайте світ, працюйте з інфо простором росіян, пишіть усюди, що відбувається, з їх мовчазної згоди.

Зараз всі себе проявлять. Гуртуйтеся. Залучайте по своїх каналах іноземну підтримку, допомогу. Освічуйте події своїми емоціями.

Війна закінчиться і будемо згадувати «було і таке в нашому житті». Усім добра, мудрості та бадьорості духа! Все буде 🇺🇦 Україна!

Ростислав Замквий

Схожі публікації