З нагоди 1032-ї річниці хрещення Руси-України всі канали Суспільного покажуть богослужіння

У вівторок, 28 липня, загальнонаціональні телеканали «UA: Перший», «UA: Культура» і «UA: Крим» та всі регіональні канали покажуть літургію та молебень із нагоди 1032-ї річниці хрещення Київської Руси-України й Дня пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира.

Про це повідомляється на сайті Суспільного Detector.media.

«UA: Перший» покаже наживо літургію і молебень, «UA: Крим» і філії наживо транслюватимуть тільки молебень, а на каналі «UA: Культура» покажуть запис двох частин служби”, – повідомила пресслужба Суспільного.

Через карантинні обмеження цьогоріч захід відбудеться без хресної ходи. Службу очолить митрополит Православної церкви України Епіфаній.

«UA: Перший» покаже:

з 9:00 до 11:30 божественну літургію у Свято-Михайлівському кафедральному соборі;

з 13:00 до 14:00 глядачі побачать молебень біля пам’ятника святому рівноапостольному князеві Володимиру на Володимирській гірці.

«UA: Культура» покаже:

о 12:30 – запис одразу двох частин служби: у Свято-Михайлівському кафедральному соборі й біля пам’ятника князю Володимиру. Повтор о 19:00.

«UA: Крим» і регіональні телеканали покажуть трансляцію молебню з Володимирської гірки з 13:00 до 14:00.

Варто зазначити, що з початком карантину Суспільний мовник розпочав трансляції церковних богослужінь для задоволення духовних потреб вірян, які через запроваджені обмеження не мали змоги відвідувати храми.

Нагадаємо, 11 червня, вшановували пам’ять патріарха Української автокефальної православної церкви Мстислава Скрипника, який з 1990 року заснував й організував відомий духовний центр українського православ’я в Саут-Баунд-Бруку (США, штат Нью-Джерсі). ми також розповідали коротку біографію Степана Скрипника.

Схожі публікації

Залишити коментар