Через санкції лише за рік кількість несправностей російських літаків потроїлася / Russian Plane Malfunctions Tripled in Just One Year as Sanctions Bite

від Стожари

Коли йдеться про міжнародні економічні санкції проти імперської росії, то виникає цілком слушне питання, наскільки вони є дієвими. Важливо зазначити, що ефективне та сумлінне застосування санкцій є вирішальним для досягнення їхніх цілей. Це, перш за все, відповідальність країн-членів, що доєдналися до санкційного процесу.

Кількість несправностей літаків терористичної Росії потроїлося за рік, оскільки західні санкції, запроваджені у відповідь на варварську російську агресію проти України, негативно впливають на російську авіаційну галузь. Про це повідомляє Newsweek.

А саме, літаки, які експлуатує Росія, потрапили під санкції уряду США, а виробники літаків припинили постачати запасні частини і нові літаки. З вересня 2023 року по 8 грудня 2023 року в Росії трапилося 60 інцидентів (вимушених посадок, загоряння двигунів та інших технічних проблем, що змусили авіаторів відмовитися від намічених маршрутів). У вересні сталося 15 інцидентів, 25 у жовтні, 12 у листопаді та вісім 8 грудня.

За даними «Нової газети Європа», авіаційних подій було навіть більше: з січня до серпня 2023 року в Росії зафіксували понад 120 інцидентів за участю цивільних літаків, які експлуатують російські авіакомпанії.

За оцінками незалежного російського агентства новин, проблеми з двигунами стали причиною 30% інцидентів у 2023 році, а проблеми з шасі – у 25%. Проблеми з гальмами, закрилками, системами кондиціонування повітря та лобовим склом також були звичайним явищем, кожна з яких становила від 3% до 6% випадків.

Схожі публікації

Залишити коментар