Діти, які перед початком гри у футбол заспівали гімн України зустрілися з гравцями національної збірної

від Стожари

Відео з п’ятьма малюками, які на старому футбольному майданчику перед початком гри виконують «Ще не вмерла України…», облетіло і зворушило не тільки всю Україну, а й увесь світ.

Цих дітей запросили в Будинок футболу. Юні футболісти поспілкувалися з гравцями національної збірної й отримали форму, подарунки, враження. А головне всім і кожному довели як круто вболівати за збірну і знати Гімн України!

Про це у Facebook повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

“Відео із п’ятьма малюками, які на старому футбольному майданчику перед початком гри виконують “Ще не вмерла України…”, облетіло і зворушило всю країну. А ще це відео найкращий доказ того, наскільки важливу соціальну і патріотичну місію виконує футбол у вихованні маленьких громадян України. Сьогодні ці юні патріоти, які лише роблять перші кроки у футболі, на моє запрошення побували в Будинку футболу. Це 9-річний Євген, 8-річні Максим і Кирило, 7-річний Іванко і його 4-річний братик Матвій, в якого, судячи з нестримної енергії, найбільший потенціал майбутньої футбольної зірки України”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що діти мали змогу поспілкуватися, отримати автографи і зробити спільне фото з гравцями національної збірної Сергієм Кривцовим та Денисом Поповим, а також з легендами українського футболу Анатолієм Дем’яненком і Олексієм Михайличенком.

Маленьким футболістам вручили пам’ятні подарунки та форму для тренувань.

“А ще пообіцяв малечі, що на місці їхнього старого майданчика буде новий, з сучасним штучним покриттям, де вони разом з друзями зможуть тренуватися і проводити дворові чемпіонати з футболу”, – додав Павелко..

Щире захоплення футболом діток і створення умов для їх професійного зростання – це найкращий стимул для нашої роботи з розвитку футболу. Бажаю малечі міцного здоров’я і успішної реалізації їх талантів!

Нагадаємо, уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь заявив, що українські спортсмени під час виступів, коментарів чи пресконференцій повинні говорити державною мовою.

Схожі публікації

Залишити коментар