Посол Швеції привітав збірну України з перемогою в 1/8 фіналу Євро-2020 словами «Героям слава»

від Стожари

Посол Швеції в Україні Тобіас Тіберг привітав українську збірну з перемогою в 1/8 фіналу Євро-2020 словами «Героям слава».

Дипломат у твітері після матчу написав: «Слава Україні! Героям слава!»

Збірна України перемогла команду Швеції в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу з рахунком 2:1. На 27-й хвилині рахунок у грі відкрили українці. З передачі Андрія Ярмоленка відзначився Олександр Зінченко. На 43-й хвилині Еміль Форсберг рахунок зрівняв. Переможний гол на рахунку Артема Довбика, який за лічені хвилини до закінчення доданого часу забив свій перший гол за збірну.

Читайте також: Артем Довбик: що відомо про героя гри Україна-Швеція, який вивів збірну в 1/4 Євро-2020.

Разом з тим, тренер української збірної Андрій Шевченко окремо подякував українській діаспорі Великої Британії, яка гучно підтримували збірну України під час гри в шотландському Глазго.

«Нам дуже приємно, що хоча сюди було важко дістатися, але нас підтримала українська діаспора. Ми вас чули, дуже дякуємо за таку чудову підтримку» – сказав український тренер російською мовою після матчу.

Нагадаємо, раніше українську діаспору закликали підтримати збірну перед вирішальним матчем зі Швецією

Шевченко сказав, що його команда не буде боятися поєдинку з англійцями, які перемогли збірну Німеччини з рахунком 2-0.

Нагадаємо, у чвертьфіналі Україна зустрінеться зі збірною Англії, яка з рахунком 2:0 здолала німців. Матч відбудеться у Римі.

Схожі публікації

Залишити коментар