Українську діаспору закликають підтримати збірну перед вирішальним матчем зі Швецією

від Стожари

Президент СКУ Павло Ґрод у відеозверненні закликає до всесвітньої підтримки нашої збірної з футболу у сьогоднішній грі.

Відповідне відео з закликом розміщено на сторінці СКУ у Фейсбук.

Що варто знати про вирішальний матч Україна – Швеція

  • 29 червня о 22:00 у Шотландії розпочнеться матч Україна – Швеція, що буде останнім в 1/8 фіналу Євро-2020.
  • Переможець матчу Швеція – Україна у чвертьфіналі зустрінеться з переможцем пари Англія – Німеччина.

Цікаво! Збірні України та Швеції були в одній групі на Євро-2012. Це був дебютний чемпіонат Європи для збірної України. І в першому матчі наша команда перемогла саме збірну Швеції. Дублем в цьому матчі відзначився Андрій Шевченко.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський записав звернення до збірної України з футболу напередодні 1/8 фіналу Євро-2020.

“Привіт, моя люба збірна України по футболу. Я Володимир Зеленський, президент України. Але завтра я буду звичайним громадянином України, і я буду твоїм фанатом”, – сказав президент, звертаючись до футболістів збірної.

“Я буду разом з тобою всі 90 хвилин. Повір мені, я буду разом з тобою співати гімн України. Я буду разом з тобою кричати після кожного гострого моменту. Мені буде дуже боляче через кожну підніжку. І я буду дуже радіти кожному забитому голу. Вас на полі не буде одинадцять, нас на полі буде 40 мільйонів”, – заявив Зеленський.

Президент закликав футбольних уболівальників наслідувати його приклад і записати власні побажання збірній.

Військовослужбовці Збройних сил України долучились до флешмобу та підтримали українських футболістів. У відео, яке опублікували на сторінці Операції об’єднаних сил у Фейсбуці воїни звернулися до наших футболістів зі словами підтримки. “Будьте бійцями! Перемагаємо разом!”, — закликали мужні воїни.

Нагадаємо, 29 червня збірна України з футболу в матчі 1/8 фіналу в Глазго зустрінеться зі збірною Швеції. Початок матчу о 22:00.

Схожі публікації

Залишити коментар