Рівненщина вразила усіх шанувальників OffRoad перегонів “Sarny TROPHY 2021”

Проведені в ці вихідні у місті Сарни екстремальні перегони по бездоріжжю повнопривідних автомобілів “Sarny TROPHY 2021” стали значною спортивною подією не лише Рівненщини, а й усієї України – джипери багатьох міст з’їхалися позмагатися за бурштинові кубки.

Портал української діаспори світу “Стожари” є офіційним інформаційним партнером цього заходу. Організатор – місцевий джиперський “SARNY CLUB 4×4”. Партнер змагання – вода “Джиперська”.

Організатори підготували цікаву трасу та складні спецділянки у дуже живописній місцевості.

Відчайдушні українські джипери сприймають усі випробування (і навіть перевороти машин) як виклик, пригоду та драйв, чергову можливість подолання всіх складнощів гуртом!

Джиперам, які стали першими у різних категоріях («Туризм» (TR 0) та «Спортивні авто» (ТР1,ТР2,ТР3 – перероблені машини,  ATV, UTV – квадро цикли та баггі) урочисто вручили кубки усипані бурштином та призи від спонсорів.

Крім того, переможці змагань отримали подарунковий сертифікат на відпочинок у готельно-ресторанному комплексі “Панська Ровінь” в Карпатах.

Варто зазначити, що цей карпатський готель надає знижки на проживання в готелі всім, хто відчуває причетність до філософії великого Братства джиперів (кодові слова – “OffRoad Ukraine”).

Як повідомлялося, у березні в Прилуках відбувся перший етап Чемпіонату світу з OFFroad перегонів за версією RFC Ukraine.

Схожі публікації

Залишити коментар