Командувач об’єднаних сил ЗСУ розповів про воєнні загрози на південному напрямку

Командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про воєнні загрози на південному напрямку та спроможності українських підрозділів протистояти російській навалі, а також про сьогодення Командування як структури стратегічного рівня.

Про це йдеться в інтерв’ю оприлюдненому на YouTube-каналі Командування об’єднаних сил ЗС України.

Зокрема, пан Наєв розповів і про мету тренувань та навчань, які щотижня відбуваються на військових полігонах Херсонської області з підрозділами, що підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України та несуть бойову службу на межі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим.

“Для того, щоб військові мали спроможність виконувати завдання за призначенням, вони завжди мають бути у постійній бойовій готовності. Але, разом із тим, їм необхідно щоденно підвищувати свої навики та вміння. Ця буденна солдатська робота, дещо рутинна, але дуже потрібна для того, щоб всі усвідомлювали, що в Україні є військо, є органи військового управління та є командири, які здатні правильно приймати рішення, доводити їх до завершення і досягати визначеної мети!” – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що вступ України до НАТО є “єдиним шляхом” закінчення війни на Донбасі.

Схожі публікації

Залишити коментар