Український музей Канади запрошує взяти участь в онлайн майстер-класі з бісероплетіння

Український музей Канади, відділення Онтаріо та центр Native Canadian Centre of Toronto нещодавно успішно презентував експозицію «Дух намистин: Ділимося нашими історіями». Тепер ці канадські установи анонсують серію віртуальних майстер-класів з бісероплетіння, вони будуть проведені в Zoom. .

Про це повідомив Український музей Канади на своїй сторінці у Фейсбук.

Більше інформації про майстер-класи можна подивитися за посиланням.

У цьому сімейному семінарі з двох частин, представленому у партнерстві з відділенням ООН у Торонто, учасники вивчать основні техніки вишивки бісером з корінних та українських народів із художниками Кеті Лонгбоут та Анастасією Бачинською. Учасникам запропонують розмірковувати про культурні практики, традиції та системи вірувань шляхом спільного оцінювання краси вишивки бісером. До кінця цього семінару учасники виконають два проєкти. 

Майстер-класи відбудуться 27 березня та 10 квітня.

Зауважується, що всі ціни за участь у майстер-класах включають вартість матеріалів, які будуть надіслані учасникам до семінару. Організатори звертають увагу, що кількість місць обмежена. Тому просять охочих не зволікати з реєстрацією. Також це можна зробити за телефоном 416-923-9861.

Як повідомлялося, посольство Канади в Україні запрошує українських освітян до участі в Канадсько-українській онлайн конференції, яка пройде 8 квітня.

Схожі публікації

Залишити коментар