Через пандемію Євробачення може проходити в незвичному форматі

від Комарі Альберт

Пісенний конкурс “Євробачення-2021” змінить звичний формат проведення через пандемію коронавируса, і наразі розглядаються три альтернативні сценарії.

“Ми змушені відмовитися від звичного сценарію проведення конкурсу “Євробачення” і розглядаємо три інших потенційних варіанти розвитку подій. У нас є три можливих сценарії, і зараз ми вибираємо той, який буде оптимальним”, – йдеться на сайті пісенного конкурсу сказано.

Сценарії варіюються від самого м’якого до найжорсткішого, однак взагалі відмовлятися від конкурсу організатори не збираються.

Наразі як пріоритетний розглядається варіант В – з мінімумом обмежень – виконавці виступають на сцені конкурсу, арена заповнена до 80%, усі витримують дистанцію в 1,5 метра, 500 представників преси присутні на арені, ще 1000 – стежать віддалено.

Якщо ситуація з короновірусом погіршиться, задіють сценарій С – учасники виступають по відеозв’язку, арена заповнена до 80% з дотриманням дистанції, вся преса – на “віддаленні”.

Якщо ж справи будуть зовсім кепські, введуть план D – ні глядачі, ні виконавці не збираються в одному місці, все проходить у віртуальному форматі.

Остаточне рішення про те, в якому форматі проводити конкурс, буде прийнято в найближчі тижні.

Як повідомлялося, журі обрало пісню, яка представить Україну на Євробаченні в Роттердамі .

Схожі публікації

Залишити коментар