Гурт «Океан Ельзи» презентував нову версію пісні «Я їду додому» і кліп до неї, присвячену саперам

від Стожари

Гурт «Океан Ельзи» презентував нову версію своєї пісні «Я їду додому» та кліп до неї. Нова версія хіта легендарного гурту присвячена саперам, які щодня ризикують життям, очищуючи нашу країну від мін. Нова пісня — не лише подяка спеціалістам за їхню роботу, а й заклик долучитися збору на обладнання і транспорт для 146 саперних груп ЗСУ для розмінування.

«За останні роки багато звичних слів для більшості з нас набули нових сенсів: турнікет, бавовна, пташка, мопед, банка, тривога… І ніби звичайна фраза “я їду додому” перетворилась на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців. Так і наша пісня, написана понад 15 років тому, давно і добре відома “Я їду додому” зараз звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім — Україну!» — йдеться в описі до відео.

Відео до неї — це історія української дівчини, у якої вороги намагались відібрати найдорожче та яка обирає для себе важкий і надважливий шлях повернення додому, що після неї стане безпечною дорогою до власного дому для багатьох.

“За час війни я побував у багатьох деокупованих містах і селах і бачив масштаб нашої біди. А разом з тим бачив і чув, наскільки сильно люди хочуть повернутися додому! І цим проєктом кожен, хто долучиться, зможе допомогти українцям якомога швидше повернутися у свій безпечний дім. Дім, звільнений від мін. І кожен внесок, буквально кожна гривня наближає чиєсь “Я. Їду. Додому!!!” — наголошує Святослав Вакарчук.

Гурт підтримує кампанію “Нам тут жити” і переказує від “Океану Ельзи” 500 000 гривень на розмінування території України; також кошти від монетизації пісні і відео на музичних платформах будуть долучені до збору.

Схожі публікації

Залишити коментар