“Казка старого мельника”: Український фільм-фентезі для всієї родини вийшов у прокат

Український фільм-фентезі для всієї родини – “Казка старого мельника” показали у День Святого Миколая журналістам. Стрічка об’єднала яскраве сузір’я українських акторів.

Про це розповідає “5 канал”

Ця кінострічка перемогла у пітчингу ще в 2013 році – тоді на її створення виділили 18 млн гривень. Знімали фільм наприкінці 2014 та 2015 року, в 2016 вона була вже готова, але вийшла в прокат лише в грудні цього року, хоча раніше прем’єра була запланована на березень 2020 року.

У стрічці зібрана плеяда найвизначніших українських акторів. Стрічка знімалася у багатьох визначних місцях України, тож можна насолодитися пейзажами нашої країни.

Актори зазначають, що казки потрібні всім – і дорослим, і дітлахам.

За сюжетом воєвода Адам повертається до свого родового обійстя з війни і з’ясовує, що його окупувала всіляка нечисть – усе, про що можна дізнатися з українського фольклору. Не обійшлося і без любовної лінії в стрічці.

Усі діти, які виходили із залу казали, що іноді вони боялися того, що було на екрані, але загалом вони залишилися надзвичайно задоволеними. Крім того, важливою складовою фільму є пречудовий гумор.

Як повідомлялося, ветеран бойових дій Борис Кутовий пише дитячі книжки, прибуток іде на лікування дітей з прифронтової зони Донбасу.

Схожі публікації

Залишити коментар