Українець, що грає у футбол в Угорщині – Ігор ХАРАТІН: лігочемпіонівське післяматчеве інтерв’ю

від Комарі Альберт

Півзахисник угорського футбольного клубу «Ференцварош» (Будапешт) і збірної України Ігор Харатін розповів про перемогу своєї команди над шотландським «Селтіком» (2:1) у кваліфікації Ліги чемпіонів і очікування приїзду в національну команду на матчі Ліги націй з Швейцарією і Іспанією.

«Думаю, обіграти «Селтік» у кваліфікації Ліги чемпіонів нам вдалося за рахунок того, що ми добре підготувалися до гри, повністю розібрали суперника, його сильні і слабкі сторони. У нас був свій план на гру і ми знали, за рахунок чого можемо перемогти. Звичайно, нам в цій грі було складно, «Селтік» проводив багато часу в атаці, а ми оборонялися. Тому важливо було правильно переміщатися, взаємодіяти з партнерами, не давати супернику зон для своїх атак. Ми цим складом граємо третій рік, тому командний дух нам допоміг в матчі з «Селтіком». Думаю, це був дійсно найсильніший суперник у єврокубках за мій час, який я перебуваю в угорській команді.

Насправді, тепер не важливо, з ким нам доведеться боротися в Лізі чемпіонів далі. Всі суперники будуть сильні. Але, хто б нам не дістався, ми будемо серйозно готуватися і постараємося пройти далі. Вважаю, що шанси в будь-якому випадку завжди є. І гра з «Селтіком», який був фаворитом, це підтвердила. Ми вже вкотилися в сезон, зіграли три гри, тому далі будемо тільки додавати.

30 серпня в нас гра в чемпіонаті Угорщини, а потім я відправлюся в розташування збірної України. Звичайно, хочеться вже швидше приїхати в збірну, зануритися в атмосферу національної команди. З багатьма хлопцями я вже знайомий, тому, думаю, довгої адаптації там не буде», – сказав Харатін.

Як повідомлялося, Нацакадемію боксу Угорщини очолив вінничанин, який працював з Ломаченком та Усиком.

Схожі публікації

Залишити коментар