Команда UNITED24 завдяки штучному інтелекту згенерувала синьо-жовтий аутфіт для Barbie

від Стожари

Команда UNITED24 завдяки штучному інтелекту (ШІ) згенерувала синьо-жовтий аутфіт для Barbie, а також припустила, що благодійна лялька могла б зібрати чимало коштів на підтримку України, інформує UNITED24.

Довідка: UNITED24 ( https://u24.gov.ua/uk ) — офіційна фандрейзингова платформа України. Її ідея проста – об’єднати світ довкола допомоги Україні, щоб захищати, рятувати життя та відбудовувати. Платформа дозволяє за один клік зробити благодійний внесок на підтримку України з будь-якого куточка світу. Чому це важливо? Тому що Україна краще знає, що саме їй потрібно. Тому що Україна може напряму доставити допомогу.

«Який би вигляд мала Барбі на прем’єрі фільму в Україні? Це безперечно був би не рожевий, а синьо-жовтий аутфіт. Завдяки штучному інтелекту ми згенерували ймовірний вигляд ляльки Барбі у стилі UNITED24. Так її побачили технології, а якою бачите її ви?» – йдеться у повідомленні UNITED24.

«Отже, тегнімо Barbie у наших Twitter та Instagram — і дізнаємось, чи такій ляльці бути 💙💛 Ми б дуже хотіли!» – йдеться у повідомленні.

Схожі публікації

Залишити коментар