Мародер із РФ намагається оформити документи на “трофейну” машину з України

від Стожари

В одній із груп російської соціальної мережі, мародер цікавиться, як оформити документи на “трофейну” машину BMW X5, привезену з України без номерних знаків та відповідних документів, але з нанесеним символом російської окупаційної армії.

Такой вопрос к подписчикам и знающим людям. Мне на днях зятек мой — военный пригнал вот такого красавца “трофейного”. Сами знаете откуда. Разумеется без укропских номеров и документов — потому назрел вопрос регистрации машинки в России“, — йдеться у дописі мародера.

Разом з тим, автор просив адміністраторів групи розмістити допис анонімно. Як видно на скріншоті його прохання так і не задовольнили. Певно, адміністратори групи вирішили, що в росії мародерів мають знати в обличчя!

мародерів треба знати в обличчя
У коментарях до посту також спалахнула полеміка:"Намародерене викладають, навіть не соромлячись, позорище!... - Так чого там наша армія в результаті фашизм знищує, або збагачується незаконно, ви вже визначтеся ...". "Можливо, ви так почнете здогадуватися, що насправді відбувається", - відповів інший дописувач.

Нагадаємо, Служба Безпеки України опубліковувала записи розмов російських військових-мародерів, на одному з них орк “приймав замовлення” прямо у будинку “багатого українського рибалки”.

Російські окупанти масово вивозили до білорусі легкові автомобілі, викрадені в Україні. Багато транспортних засобів без номерних знаків, з літерою V помічали 4-5-го квітня – після відходу окупантів з Київської та Чернігівської областей. Більше того, крім легкових автомобілів мародери вивезли навіть кілька вантажівок з логотипами української торгової марки “Гаврилівські курчата”.

Усі росіяни, що чинили воєнні злочини в Україні, отримають своє покарання. Якщо звісно доживуть…

Схожі публікації

Залишити коментар