Вперше за 15 років. Українка перемогла у міжнародному конкурсі краси

від Стожари

Вперше в історії популярного американського конкурсу краси Ms. World International перемогу в ньому здобула українка.

Нею стала Валерія Байрамова — зваблива киянка, якій вдалося вперше за 15 років вибороти перемогу на головному конкурсі краси у США.

Про перемогу українки повідомив у своєму Instagram оргкомітет конкурсу Ms. Ukraine World International.

“Коли я почула саме своє ім’я, мені захотілося себе вщипнути, щоб переконатися, що це реальність, а не прекрасний сон. Щоб описати ці відчуття – не вистачить слів в одному словнику. Це можна тільки пережити. Пишаюся тим, що змогла отримати для моєї країни таку важливу, знакову і довгоочікувану перемогу. Всім, хто надихав і підтримав, посилаю частинку свого серця, повного радістю здійснених мрій”, – поділилася своїми враженнями красуня.

«Я вражена новиною про перемогу України на Ms. World International 2021 навіть більше, ніж інші, тому що знаю, скільки перешкод нам довелося подолати, щоб українська краса взагалі побачила світ цього скоригованого пандемією року», – говорить національна директорка конкурсу Ms. Ukraine World International Олена Бойко.

Вона, до речі, була відзначена на конкурсі як «Кращий національний директор року 2021».

Олена Бойко. Фото: пресслужба конкурсу Ms. Ukraine World International

Крім переможниці, у цьому році в конкурсі Ms. World International 2021 брали участь ще три українки: Ксенія Агібалова (Київ) – Ms. World International 2021 Petite, яка увійшла в ТОП-3, Ольга Кричильськ (Рівне) – Mrs. Universe 2021 і Юлія Сосюкіна (Харків) – Ms. World International 2021 Premier.

У конкурсі взяли участь 56 конкурсанток з 27 країн світу, а також 22 штатів Америки. Серед них – Великобританія, Франція, Італія, Ізраїль, Канада, Швеція, Австралія, Іспанія та інші.

Схожі публікації