Українка виграла в лотерею в Італії 2 мільйони євро

від Комарі Альберт

Враховуючи те, які українці працьовиті і який суттєвий вклад вони роблять в економіку багатьох країн світу, логічним було б, якщо деколи представникам нашої нації посміхалася Фортуна і вони час від часу могли б здобувати перемоги над життям і обставинами.

В італійському місті Удіне українка купила в тютюновому кіоску 5 лотерейних квитків за 50 євро, один з яких виявився виграшним. Вона виграла у лотерею у 2 мільйони євро.

Про це повідомляє місцеве видання Friulisera.

Власники тютюнового магазину на вулиці Віа Рома Кан Ні і його дружина, розповіли, що уродженка України, яка виграла у лотерею, є постійною клієнткою і часто купувала 10-єврові скретч-карти лотереї Mega Miliardario.

Свій щасливий квиток вона купила вранці в середу, 25 серпня.

За словами китайців, ні вони, ні сама українка не могли повірити у настільки великий виграш, тому зробили ксерокопію скретч-карти для повторного огляду.

Коли все підтвердилося, власники магазину повісили банер про те, що «тут зірвали 2 мільйони євро», на який збіглися журналісти.

Як виявилося, міні-сенсація дещо зіпсувала плани меру Удіне П’єтро Фонтаніні, який перед місцевими виборами організував нагородження міського поліцейського гарнізону, скликавши прес-конференцію.

Градоначальник був неприємно здивований, оскільки журналісти його проігнорували, кинувшись шукати переможницю лотереї. Проте сама подія дійсно того вартувала, а увага до поліціянтів Удіне, впевнений, усе ж була і є!

Схожі публікації

Залишити коментар