Український клуб запросили виступити в Лізі чемпіонів

від Комарі Альберт

Гандбольний клуб “Мотор” отримав запрошення виступити в європейській Лізі чемпіонів. Запорізька команда стала однією з шести власниць “вайл кард” від організаторів.  

Організатори гандбольної Ліги чемпіонів вирішили і далі використати формат із 16 учасниками, які розділять на дві групи. Десять команд отримали прямі путівки. Ще шість місць організатори розділили на свій розсуд. 

Мотор потрапив до переліку команд, які отримали запрошення на турнір, отримавши “вайл кард” від організаторів.

Суперниками українців стануть каталонська “Барселона”, угорський “Веспрем”, німецький “Кіль”, данський “Ольборг”, французький “Нант”, словенська “Целе” та хорватський “Загреб”.

Варто зазначити, що запорожці вперше зіграють у Лізі чемпіонів з “Барселоною”, яка є найтитулованішим клубом Європи. З іншими суперниками “Мотор” вже перетинався.

Матчі першого туру заплановано на 16-17 вересня. У плей-офф з груп А та В вийдуть по шість найкращих команд.

Для “Мотора” це буде восьмий сезон поспіль, в якій команда виступить в ЛЧ.

Окрім Мотора, в Лізі чемпіонів зіграють ще 15 команд. Серед них шість колишніх переможців турніру: Барса (Іспанія), Кіль (Німеччина), Вардар (Північна Македонія), Монпельє (Франція), Фленсбург (Німеччина) та Віве Кельце (Польща). А також ПСЖ (Франція), МОЛ, Веспрем (обидві – Угорщина), Ольборг (Данія), Загреб (Хорватія), Порто (Португалія), Мешков Брест (Білорусь), Ельверум (Норвегія) та Динамо-Бухарест (Румунія).

Схожі публікації

Залишити коментар