Українці Португалії закликали припинити продаж російських товарів під національними символами України

від Стожари

Українці в Португалії звернулися до французької мережі Intermarche в Португалії із закликом не продавати російські товари під національними символами України.

Про це повідомив голова Спілки українців у Португалії Павло Садоха на своїй сторінці у Фейсбук.

“Справа в тому, що мережа супермаркетів Intermarche останнім часом почала відкривати в Португалії полиці товарів Sabores do Leste da Europa (Смаки зі Східної Європи), рекламою для яких є плакати з символами України, що використовує мережа супермаркетів MixMarket, яка, своєю чергою, є спонсорами московських пропагандистських акцій в Португалії, для прикладу «Безсмертний полк»”, – йдеться в дописі Павла Садохи.

“Власне, небайдужі українці з міста Коімбра, у своїх зверненнях звертають увагу не тільки на те, що під українською символікою «Intermarche» фактично продає товари країни-агресора, яка вбиває українців, але й підтримує московську пропаганду денаціоналізації народів, що колись були окуповані російською імперією, чи її продовженням – СССР”, – додав голова Спілки українців у Португалії.

“Отож, закликаємо всю українську громаду в Португалії, брати приклад з таких небайдужих українців, що своїм голосом допомагають зупинити московську агресію проти нашої Батьківщини”, – наголосив він.

Нагадаємо, раніше МЗС України прокоментувало спроби РФ дискредитувати Україну в Португалії: “Українсько-португальські відносини залишаються міцними й довірливими попри спроби посіпак Путінського режиму дискредитувати Україну у Португалії та підірвати її дружні відносини з іншими державами”.

Схожі публікації

Залишити коментар