В Україні цього року планується провести діаспорний Чемпіонат світу з футболу

від Комарі Альберт

У період з 23 по 29 серпня 2021 року в місті Ірпінь Київської області  мають відбутися IX Чемпіонат Світу з футболу серед українських діаспорних команд та Перші Всесвітні діаспорні спортивні ігри «Україніада»  

Про це повідомив голова оргкомітету Ігор Бокій.

Зауважуються, що Ірпінська міська рада візьме на себе часткове фінансування по організації побуту спортсменів (проживання, харчування, транспортування по місту, дозвілля та екскурсії), проведення футбольних матчів і турнірів (стадіони, спортивні майданчики, медичне супроводження матчів).

Своєю чергою «Четверта Хвиля» забезпечить участь команд з різних країн світу, спортивну частину заходів (підготовку регламентів і календарів змагань).

Крім того, Міністерство молоді та спорту України сприятиме у частковому фінансуванні заходу, Українська Асоціація Футболу допомагатиме з нагородною атрибутикою та забезпеченням суддівства змагань.

Витрати на щорічний членський внесок до МОУГ «Четверта Хвиля», медичне страхування, приїзд до місця проведення змагань та від’їзд спортсмени здійснюють своїм коштом або коштом відряджаючих організацій, спонсорів і благодійників.

«Змагання стануть окрасою культурно-масових та спортивних заходів у період святкування 30-ти річчя відновлення Незалежності України як для міста Ірпінь, Київської області, так і для всієї України», – йдеться в повідомленні.

За детальнішою інформацією організатори просять звертатися за тел. 1 (647) 886-1905 в Канаді та адресою електронної пошти: [email protected], а також по Скайпу – ihor.bokiy1.

Нагадаємо, на VIII Чемпіонаті Світу з футболу серед українських діаспорних команд взяли участь збірні українців Ізраїлю, Польщі, Данії, Франції та Канади.

Схожі публікації

Залишити коментар