Українець Яремчук забив ювілейний гол за бельгійський “Гент”

від Комарі Альберт

У четвер, 21 січня, бельгійський футбольний клуб “Гент” зіграв на виїзді проти “Генка” у рамках 25 туру чемпіонату Бельгії. Українець Роман Яремчук у цьому матчі відзначився ювілейним для себе голом.

Український нападник “Гента” Роман Яремчук вийшов у стартовому складі команди. Початок матчу був повністю не за сценарієм гостей. Вже на 7-й хвилині зустрічі рахунок на табло став 1:0 на користь господарів.

Але за декілька хвилин Генк сам собі зробив проблеми. Вилучення за підніжку отримав Куеста. Цікаво, що сфолив він саме на Яремчуку, який вже виходив майже сам на сам з голкіпером.

Ще до перерви гості скористались більшістю. І знову у центрі уваги був український форвард. Яремчук скористався ідеальною подачею з флангу та переграв голкіпера чудовим ударом головою – 1:1. Саме з таким рахунком команди пішли на відпочинок. Як виявилось згодом, цей результативний удар від гравця збірної України став останнім у зустрічі. У підсумку – 1:1 нічия.

Цей гол для Романа став 50-м у футболці Гента. За 133 матчі з 2017 року український нападник забив 37 у чемпіонаті країни, дев’ять – у Лізі Європи, три – в кубкових протистояннях та один – у Лізі чемпіонів.

Як повідомлялося, четверо українських спортсменок увійшли до рейтингу кращих за 2020 рік.

Схожі публікації

Залишити коментар