Український тренер вивів угорський “Ференцварош” у третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів

від Комарі Альберт

Угорський футбольний клуб «Ференцварош» під керівництвом українського тренера Сергія Реброва здобув виїзну перемогу над шотландським «Селтіком» з рахунком 2:1 в поєдинку 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів і пройшов до наступного кваліфікаційного раунду.

Після двох сезонів чемпіонату Угорщини, які стали для Сергія Реброва і його команди чемпіонськими, український фахівець веде своїх підопічних і до успіхів на міжнародній футбольній арені. Таким чином, Ребров може стати одним із найуспішніших українських тренерів з футболу і увійти в історію спорту України.

Цікаво, що український фахівець у міжсезоння мав кілька вигідних пропозицій від потужних європейських футбольних клубів, проте вирішив залишитися у руля угорського “Ференцвароша” і добитися успіхів на європейській арені саме з ним. 

У складі «Ференцвароша» також повний матч відіграв 25-річний український півзахисник Ігор Харатін, який є гравцем основи клубу і Сергій ребров вважає, що цей гравець достойний зіграти також і за збірну України.

Альберт КОМАРІ, спеціально для сайту “Стожари”

Схожі публікації

Залишити коментар