На підтримку ВСУ по Львову пройшов Марш нескорених

У День Незалежності, 24 серпня, вулицями Львова Маршем нескорених на підтримку українських воїнів пройшли ветерани російсько-української війни, волонтери, члени національно-патріотичних організацій та небайдужі мешканці і гості міста.

Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв. Загалом у ході взяли участь близько тисячі осіб, повідомляє ArmyInform.

Марш розпочався від Личаківського кладовища, де учасники поклали квіти до могил загиблих героїв на Полі почесних поховань. Після цього колона пройшла до Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Учасники подякували за подвиг та захист пораненим бійцям, які нині лікуються у Львові. А далі всі вирушили до Гарнізонного храму Святих Апостолів Петра і Павла.

“Сценарій Маршу нескорених був аналогічним, як і торік. Внесли деякі корективи. Зокрема, пройшли до пам’ятника Тарасу Шевченкові. Там відбувся невеличкий мітинг. І біля Гарнізонного храму, де ми помолилися за військових, які нас захищають, розгорнули два прапори завдовжки 6 та завширшки 3 метри. Всі охочі отримали змогу залишити на прапорі підпис. Звісно, через карантинні заходи всі були в масках і дотримувалися безпечної дистанції”, – зазначив Артур Кирєєв.

Як повідомлялося, священнослужитель Княжого храму св. Миколая у Львові (ПЦУ), військовий капелан, протоієрей Андрій Дуда трагічно і передчасно відійшов у вічність – цього року він помер від інсульту у віці 44 років. За життя священник зробив низку фотовиставок, присвячених українським воїнам АТО/ООС.

Схожі публікації

Залишити коментар