Українець переміг у міжнародному фотопроєкті National Geographic Traveller India

від Комарі Альберт

Український художник та фотограф-документаліст зі Львова Артур Абрамів став переможцем міжнародного фотопроєкту National Geographic Traveller India на тему громадського транспорту.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Зазначається, що свої роботи по висвітленню цієї теми надсилали фотографи з усього світу. Із численних подань обрали 32 найкращі світлини, згодом визначилися лише з трьома переможцями. Абрамів став єдиним українцем, який увійшов до цього проєкту та ще й переміг.

В об’єктив фотографа потрапила сцена з електрички Львівської залізниці напрямку Мукачево-Львів, яку він сфотографував у 2018 році десь у Карпатських горах.

Метою проєкту є зображення розмаїття видів громадського транспорту з усього світу, що є характером, візитівкою та синонімом міста, в якому він функціонує. Світлина львів’янина оприлюднена на головному сайті NatGeo, також її надрукують у серпневому номері видання National Geographic Traveller India.

Як повідомлялося, фотографу Олександру Шимбаровському вдається вражати світову арт-спільноту своїми унікальними творіннями.

Схожі публікації

Залишити коментар