У Таллінні діаспора провела акцію “Росія – країна-терорист”

від Стожари

У Таллінні українська діаспора та друзі України вийшли на акцію у зв’язку нещодавніми масованими обстрілами російськими терористами України.

14 січня Конгресом українців Естонії була організована та проведена акція на площі Свободи/Vabaduse väljak (м.Таллінн) на підтримку України у зв’язку із здійсненням росією нещодавніх масованих ракетно-безпілотних обстрілів України.

Учасники акції засудили російську агресію та закликали міжнародні організації і країни-члени НАТО зупинити агресора усіма можливими законними методами і наказати російських злочинців.

Росія щодня чинить терористичні акти проти мирних людей в Україні. Наприкінці минулого і початку 2024 року агресор відновив систематичні масовані обстріли міст та сіл по всій Україні, внаслідок яких загинули десятки людей, зруйновані будинки, освітні заклади, культурні пам’ятки. Ми закликаємо всі міжнародні структури, країни НАТО зупинити агресора всіма можливими легальними методами і покарати російських злочинців“, – йдеться в повідомленні організаторів.

Також українці поділилися власними історіями та історіями своїх знайомих і друзів, які вони пережили, перебуваючи в Україні під час повномасштабного вторгнення РФ.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх полеглих у російсько-українській війні.

Завершилась акція виконанням народного гімну «Ой у лузі червона калина».

Схожі публікації

Залишити коментар