Українці Торонто вийшли на потужну акцію протесту у зв’язку з безпрецедентними російськими масованими обстрілами України

від Стожари

Українська громада в Канаді організувала демонстрацію в Торонто 6 січня на одній з центральних площ міста, у зв’язку з безпрецедентними масованими ракетно-безпілотними обстрілами України, які росія здійснила 29 грудня 2023 року і 2 січня 2024 року.

Учасники акції виступили з рішучим засудження росії як держави-терориста, яка вбиває українських дітей, руйнує міста і села України, а також висловили беззастережну підтримку Збройним Силам України.

Присутні закликали зупинити бізнес із росією, надати Україні більше зброї й памʼятати, що війна досі триває. 

Ми це зробили! Торонто вийшло захищати права українців та нагадати світові про жахіття війни. Ми, декілька сотень людей, заполонили весь Dundas Square. Прозвучали мотивовані промови від наших спікерів та важливі слогани для кожного з нас. Ніякого бізнесу з росією, більше допомоги Україні!“, – йдеться в повідомленні Ukrainian Resistance Canada.

Поки росія буде продовжувати обстрілювали наші міста, вбивати цивільних, не повертати наших полонених та нести хаос у демократичні суспільства — ми будемо наголошувати цивілізованому світу, що russi@ is a terrorist state”, – наголошують українці Торонто.

Фото: Ukrainian Resistance Canada / Український Супротив Канада

Схожі публікації

Залишити коментар