Джонсон у Львові отримав почесне звання ЛНУ імені Франка і вшанував пам‘ять загиблих Захисників

від Стожари

У ході візиту до Львова 09.09.2023 колишній Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відвідав Львівський Національний університет імені Івана Франка, де отримав почесне звання Doctor Honoris Causa. Також Б. Джонсон вшанував пам’ять загиблих Захисників України та Героїв Небесної Сотні, повідомив повідомляє мер Львова Садовий у Telegram.

Разом з Борисом Джонсоном вшанували пам’ять загиблих Захисників України та Героїв Небесної Сотні. Болюча ціна нашої свободи”, – написав Садовий у Telegram.

Колишньому голові Британського Уряду ще у жовтні минулого року надали звання “Почесний доктор Львівського національного університету імені Івана Франка”. Сьогодні він відвідав університет, щоб отримати це почесне звання особисто, а ще – поспілкувався з ректорами університетів та студентами, які навчаються на Львівщині”, – повідомив у Telegram голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Doctor Honoris Causa – це найвище почесне звання Львівського національного університету імені Івана Франка, яке присвоюють громадським, державним і релігійним діячам, політикам, вченим України та світу за значний внесок у розвиток науки, освіти, культури і духовності.

За словами очільника ОВА Козицького, Джонсон, під час свого виступу наголосив, що після повернення до Великої Британії знову наполягатиме на військовій підтримці для нашої держави.

Схожі публікації

Залишити коментар