Топ-комік з Британії Стівен Фрай пояснив, чому його країна так любить Україну

від Стожари

Днями до Києва прибув відомий британський актор та письменник Стівен Фрай. Знаменитість захоплений українцями, які хочуть прогнати росіян зі своєї землі. Відомий британський комік Стівен Фрай поділився теорією, чому Великобританія так сильно любить Україну. Ми країни “сусіди по меню”, і це все пояснює, зазначив Фрай в ексклюзивному коментарі УНІАН під час візиту до Києва .

Леді і джентльмени, у мене є теорія, чому Великобританія так сильно любить Україну. Причина в тому, і це моя теорія: коли ми в інтернеті хочемо купити щось в заповненій формі, то натискаємо невелике меню для країни і нам потрібно пройти весь шлях до кінця для Великобританії (UK), і ми там поруч з Україною [UA – ред.]”, – оголосив комік. За його словами, подібна “невдача” – спільне для двох країн, тому ми й любимо один одного.

Отже, ми сусіди по меню. Всі ці везучі країни, такі як Албанія, нагорі, а нам доведеться спуститися в самий низ списку, і тому у нас є це спільне, і ми любимо один одного”, – підсумував Фрай.

Чим відомий Стівен Фрай у Британії.

  • Стівен Фрай – відомий британський актор і комік. На великих екранах він запам’ятався своєю роллю у фільмі “Уайльд” (1997), а також низкою розважального телевізійного контенту: “Шоу Фрая і Лорі”, гумористичною вікториною “QI”, передачею Fry’s English Delight – в останній Фрай з гумором розповідає про тонкощі англійської мови.
  • Стівен Фрай допомагав українцям пережити зиму 2022/2023, підтримуючи ініціативу ShelterBox, яка збирала кошти для закупівлі теплого одягу та відновлення пошкоджених будинків.

Схожі публікації

Залишити коментар