Вірменія вперше відправила Україні гумдопомогу – інформує DW

від Стожари

Вірменія вперше від початку війни Росії проти України направила Києву гуманітарну допомогу. Очікується, що про неї оголосить дружина Пашиняна на саміті перших леді та джентльменів 06.09.2023, повідомляє DW з посиланням на “Радіо Азатутюн”.

Деталі щодо цієї допомоги в повідомленні не уточнюються. Зазначається, що про неї має офіційно оголосити дружина прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна Анна Акопян, яка за даними видання, візьме участь в третьому “cаміті перших леді та джентльменів” у Києві в середу, 6 вересня. Офіційного підтвердження цієї інформації немає. Так само поки що не відомі імена учасників саміту першої леді України Олени Зеленської, які приїдуть до Києва.

Вірменія проведе військові навчання з США. Між тим, міністерство оборони Вірменії анонсувало в середу, що наступного тижня стартують спільні військові навчання зі США. “У рамках підготовки до участі в міжнародних миротворчих місіях з 11 по 20 вересня у Вірменії пройдуть спільні вірменсько-американські навчання “Eagle Partner 2023”, – ідеться в повідомленні.

Схожі публікації

Залишити коментар