“Ось, що Росія робить з українськими дітьми”, – коментар Посла Великої Британії Сіммонс на оприлюднення дитячого малюнку

від Стожари

Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс опублікувала у своїх соцмережах малюнок української дитини у Львові, який був зроблений на заняттях з арттерапії, повідомляє NV .

Малюнок, зроблений дитиною на заняттях з арттерапії у Львові. Ось, що Росія робить з українськими дітьми”, — підписала Мелінда Сіммонс фото, яке вона опублікувала у своїх соцмережах.

На дитячому малюнку, підписаному “Це не ми”, і зробленому у коричневих і червоних тонах, намальовані кров і фігури, схожі на людей, у яких не вистачає кінцівок, або вони лежать відірвані поруч. Малюнок викликав жваве обговорення у коментарях.

Один з користувачів підкреслив, що історія повторюється. І поділилися малюнком польської дитини, який та намалювала після закінчення Другої світової війни.

Діти мають малювати веселки, драконів, єдинорогів та інші подібні речі. Не це. Це жахливо”, “Моя покійна мати була головним арттерапевтом нейропсихологічного відділення великої університетської лікарні. Вона регулярно працювала з дітьми, постраждалими від травм, і це її збентежило. Я можу тільки уявити, якою була б її реакція тут. Людям потрібно бачити більше таких зображень”, “Будь ласка, відправте це Папі Римському”, — пишуть у коментарях.

Схожі публікації