“Ось, що Росія робить з українськими дітьми”, – коментар Посла Великої Британії Сіммонс на оприлюднення дитячого малюнку

від Стожари

Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс опублікувала у своїх соцмережах малюнок української дитини у Львові, який був зроблений на заняттях з арттерапії, повідомляє NV .

Малюнок, зроблений дитиною на заняттях з арттерапії у Львові. Ось, що Росія робить з українськими дітьми”, — підписала Мелінда Сіммонс фото, яке вона опублікувала у своїх соцмережах.

“Ось, що Росія робить з українськими дітьми”, – коментар Посла Великої Британії Сіммонс на оприлюднення дитячого малюнку

На дитячому малюнку, підписаному “Це не ми”, і зробленому у коричневих і червоних тонах, намальовані кров і фігури, схожі на людей, у яких не вистачає кінцівок, або вони лежать відірвані поруч. Малюнок викликав жваве обговорення у коментарях.

Один з користувачів підкреслив, що історія повторюється. І поділилися малюнком польської дитини, який та намалювала після закінчення Другої світової війни.

“Ось, що Росія робить з українськими дітьми”, – коментар Посла Великої Британії Сіммонс на оприлюднення дитячого малюнку - фото 2

Діти мають малювати веселки, драконів, єдинорогів та інші подібні речі. Не це. Це жахливо”, “Моя покійна мати була головним арттерапевтом нейропсихологічного відділення великої університетської лікарні. Вона регулярно працювала з дітьми, постраждалими від травм, і це її збентежило. Я можу тільки уявити, якою була б її реакція тут. Людям потрібно бачити більше таких зображень”, “Будь ласка, відправте це Папі Римському”, — пишуть у коментарях.

Схожі публікації