Допомога фронту: Терміновий ремонт та заміну автівок для ЗСУ забеспечують й чемпіони OFFroad перегонів

Раніше, до масштабного російського вторгнення, ми вже писали про численні спортивні події з життя українських клубів з OFFroad перегонів (змагань повнопривідних автівок на бездоріжжі). Звісно, багато хто з хлопців пішов на фронт. Надійним тилом для своїх військових-побратимів є волотнери джиперської спільноти. Варто зазначити, зараз у кожного з нас свій “фронт”, і будь-який вклад у спільну перемогу є важливим. 

Зокрема, про таку допомогу фронту регулярно повідомляє у Facebook Дмитро Тригубов, учасник чернігівського позашляхового клубу Exremal.

Один із цьогорічних типових постів пана Трегубова: “Дзвінок від хлопців з одного з напрямку наступу, стало зразу 2 Патріота. Один хлопці розбираються на місці, пробило прокладку. Відсилають в Че дякуючи @Игорь Липницкий робимо голову відправляємо. Другий вчора зранку мотор затроїв, їдемо на маслі. Це перший Уаз на який ми зібрали разом, 8 місяців безвідказно служив хлопцям. Виїжджаємо в ніч, попутно ципляємо Бобіка на лавету для іншого підрозділу. Зранку на місці гупає, гарно сиплять хлопці. Летимо додому зразу на ремонт… ” – ось вже понад 500 днів волонтери живуть у такому режимі.

Хлопці записали звернення. Забезпечують захист нашого повітряного простору. Кожна гривня має значення! Разом до перемоги!” – зазначив пан Трегубов.

Допомагаємо наближати нашу Перемогу!

Долучайтеся донатами, шановне панство:

Варто зазначити, що крім безпосередньо купівлі та ремонту техніки волотнери джиперської спільноти також знаходять можливості й для організації та проведення благодійних подій різних форматів.

Так, наприклад, хлопці брали участь в баскетбольному турнірі на підтримку ЗСУ. Також традиційні масштабні OFFroad “покатухи” (як вони називають свої спортивні перегони по бездоріжжю), зараз регулярно спрямовують зібрані кошти на допомогу фронту.

Як ми писали раніше, у 2021 році Дмитро Трегубов, лідер екіпажу чернігівського позашляхового клубу Exremal, готувався представляти Україну у фіналі чемпіонату світу з OFFroad перегонів за версією RFC (Rain Forest Challenge), проведення якого планувалося у Малайзії.

Схожі публікації

Залишити коментар