А що ви знаєте про життя українців в Австралії? інформаційна кампанія SvitUA “Нашого цвіту – по всьому світу”

від Стожари

В Австралії дуже крута українська громада – приблизно 60 тисяч українців. Основа громади – це іммігранти 1949-1960 рр. Наразі активну підтримку українським біженцям надають саме діти та онуки тих, хто прибув сюди після Другої світової війни. Основною причиною імміграції українців до Австралії була війна та московські репресії. Історії людей часто схожі, щоправда, 70 років минуло…

Та сьогодні, по всій Австралії відчувається що в цій країні любов до України передавалась з покоління в покоління, зберігаються українські традиції та культура. Про це все є на шпальтах порталу української діаспори “Стожари“.

Австралія є однією з самих дорогих країн світу для проживання, і новоприбулим українцям, які через російську війну змушені були залишити свої домівки, дуже тяжко облаштовуватися без допомоги українських діаспорних організацій. Та завдяки неймовірній підтримці австралійців, що мають українське коріння – нинішні біженці мають всі умови для швидкої адаптації в цій далекій країні.

Все можливе, інколи навіть більше, для допомоги українцям робить Австралійська Федерація Українських Організацій (AFUO)!

Сайт – www.ozeukes.com

Сторінка у Фейсбук – www.facebook.com/AFUO.CYOA

Email: [email protected]

До AFUO за допомогою може звернутися кожен, хто в цій країні знаходиться в скрутному становищі або потрапив тут у якусь біду (не дай Бог) завжди може звернутися і попросити підтримки та допомоги, бо хто вам допоможе як не свої!

Дівчинка створила неймовірно круту інформаційну сторінку, для новоприбулих переселенців, яка містить багато корисної інформації!👆


Також подаємо перелік організацій, по районам Західного Сіднею, де українці можуть отримати допомогу (безкоштовно або за символічну плату отримувати продукти харчування):

SvitUA (сайт української діаспори) у співпраці з українськими діаспорними організаціями, запрошує до інформаційної кампанії “Нашого цвіту – по всьому світу”, де розповідаємо про життя українців у різних країнах Світу!

Якщо ви також хочете долучитися до інформаційної кампанії “Нашого цвіту – по всьому світу” та розповісти про українське життя в своїй країні, просимо звертатись на Email: [email protected] , або у Фейсбук: www.facebook.com/svitua. Також запрошуємо слідкувати за актуальними новинами з України, Світу та української діаспори у Телеграм: https://t.me/SvitUA_org ; Твітер: https://twitter.com/UkraineDiaspora та Інстаграм: https://www.instagram.com/stojarusvit

Схожі публікації

Залишити коментар