Німеччина запустила платформу відновлення України

Уряд Німеччини запустив проєкт «Платформа відновлення України», спрямований на відновлення інфраструктури та бізнесу в Україні.

Про це повідомляють на урядовому сайті Німеччини.

«Платформа відновлення України – це пропозиція Федерального уряду для неурядових організацій, що базуються в Німеччині, які хотіли б брати участь у відновленні України, зацікавлені в обміні ідеями з однодумцями або шукають партнерів для співпраці. Платформа також доступна українським і міжнародним партнерам», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що проєкт спрямований на громадянське суспільство, науку, бізнес та муніципалітети Німеччини, які зацікавлені в розвитку та відбудові України, а також у подальшій бізнес-співпраці. Підтримка відбудови проходить на інвест-основі.

Сайт платформи містить інформацію про наявні пропозиції та можливості фінансування, а також заплановані заходи. Водночас наголошується, що проєкт не здійснює фінансової підтримки, не об’єднує і не узгоджує пропозиції допомоги або пожертвувань.

Нагадаємо, Уряд Німеччини надає зі свого бюджету на 2023 рік додатковий 1 мільярд євро на підтримку України. Гроші виділяються на захист від російських кібератак і збір доказів воєнних злочинів.

Схожі публікації

Залишити коментар