Шестеро українців потрапили до списку Forbes 30 Under 30 Europe

Шестеро українців увійшли до європейського списку Forbes 30 Under 30, у якому щороку відзначають лідерів різних сфер віком до 30 років.

Про це повідомляє Forbes.

Серед українців до списку потрапили представники категорій «Соціальний вплив», «Торгівля», «Медіа та маркетинг». 

До категорії «Соціальний вплив» увійшов Вадим Синжерецький – співзасновник і генеральний директор онлайн-платформи BUKI, яка з’єднує  репетиторів різних предметів і учнів по усьому світу. Наразі це найбільший ресурс в Україні та один із найбільших сервісів для викладачів у Польщі, Нігерії, Казахстані, Іспанії та Мексиці.

У категорії «Медіа та маркетинг» відзначили чотирьох українців. Серед них Дмитро Самойлюк, Ярослав Самойлюк та Аліна Бондаренко – засновники мобільного додатку Zeely, який допомагає дрібним підприємцям легко продавати свої товари в онлайні. 

До цієї категорії також увійшов Діма Василенко – засновник PR-агенції Good Advice, що спеціалізується на фінансах, фінтех і банківській справі і співпрацює з клієнтами у Великій Британії та США. У 2021 році його агентство стало фіналістом Drum PR Awards, а вже у 2022-му журнал PRWeek назвав його «вундеркіндом» у комунікаціях. 

У сфері «Торгівля» до рейтингу потрапив Нік (Микола) Тузенка – співзасновник компанії Accel Club, що спеціалізується на придбанні, оптимізації та масштабуванні брендів Amazon.

Варто зазначити, Forbes 30 Under 30 – набір списків з 30 осіб до 30 років, які щорічно публікуються журналом Forbes та його регіональними версіями. У США виходять 20 списків за різними галузями, в Європі та Азії ще по 10 списків, і один в Африці. Також Forbes проводить однойменну конференцію.

Нагадаємо, минулого року двоє українців потрапили до списку Forbes «30 до 30» – 30 Under 30 North America 2023.

Схожі публікації

Залишити коментар