Руслана Ротаня призначили в.о. головного тренера збірної України з футболу

Виконком Української асоціації футболу затвердив призначити виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України з футболу Руслана Ротаня.

Про це повідомляє УАФ у Фейсбуці.

«Угода з Русланом Ротанем, який наразі виконує функції головного тренера молодіжної збірної України, буде чинною до моменту набрання чинності контракту із Сергієм Ребровим, перемовини з яким за дорученням виконкому проводить адміністрація УАФ»,— йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що виконком УАФ погодився провести перемовини з Ребровим стосовно призначення його головним тренером з укладенням контракту строком до 30 липня 2024 року та з можливістю пролонгації до 30 липня 2026 року.

12 січня Українська асоціація футболу заявила, що припиняє співпрацю з головним тренером національної збірної Олександром Петраковим, його контракт закінчувався 30 грудня 2022 року.

Варто зазначити, на стартовий поєдинок «синьо-жовтих» у відборі на ЧЄ-2024 — проти збірної Англії, котрий відбудеться 26 березня на легендарному «Уемблі».

Нагадаємо, у грудні 2022 року мережу сколихнула сумна звістка про те, що у Португалії відійшов у вічність Іван Гамалій. Відомий український футболіст, який грав за різні команди, у яких завзято гартував собі «ім’я».

Схожі публікації

Залишити коментар