Фільм «Йди за мною» розповідає про унікальну рятувальну операцію, проведену дронами 93 ОМБр «Холодний яр»

Відбулася прем’єра української документальної стрічки «Йди за мною» режисера Любомира Левицького. Кінокартина розповідає про унікальну рятувальну операцію бійців 93-ї бригади «Холодний Яр» під Ізюмом на Харківщині. Це один з найбільш напруженіших документальних фільмів, які ви бачили в своєму житті. 

Фільм ґрунтується на реальних кадрах, знятих дронами під час рятувальної операції, яку проводили військові. Як зазначає команда авторів фільму, він є доказом воєнних злочинів російської армії проти українського цивільного населення.

«У картині знялися реальні учасники подій – врятовані люди погодилися взяти участь та пережити той жах знову, щоби весь світ дізнався про неймовірний подвиг ЗСУ та у такий спосіб подякувати їм за життя»,— йдеться в описі стрічки на ютуб-каналі.

Тридцять хвилин такої напруги закарбуються в пам’яті на все життя. Режисерові вдалось поєднати документалістику з неймовірно цікавим художнім підходом до розповіді цієї історії.

КОЖЕН ВАШ ДОНАТ – ЦЕ НОВИЙ ПРИДБАНИЙ ДРОН. КОЖЕН НОВИЙ ДРОН – ЦЕ НАСТУПНЕ ВРЯТОВАНЕ ЖИТТЯ.

Нижче ви можете знайти реквізити за якими можна зробити ваш добровільний внесок : https://glory.foundation/en/bank-deta…

Кадри, зняті дронами під час операції, режисеру передали військові 93-ї бригади «Холодний Яр».

Любомир Левицький — український кінорежисер, сценарист, продюсер та спікер. Режисер першого українського трилера «Штольня». Позиціонує себе на ринку, як режисер, який будує міст між Україною та США.

Нагадаємо, тизер до стрічки «Йди за мною» режисера Любомира Левицького вийшов восени 2022 року.

Як повідомлялося, вийшов документальний фільм про полеглого героя «Андрій Жованик. Світ як воля та уява».

Схожі публікації

Залишити коментар