Українець Радівілов здобув вже четверту медаль у своїй кар’єрі на Чемпіонаті світу з художньої гімнастики

від Комарі Альберт

В англійському місті Ліверпуль закінчився Чемпіонат світу зі спортивної гімнастики, в якому брали участь і українські спортсмени.

Успіху на цих змаганнях досяг наш гімнаст Ігор Радівілов. Українець став третім у змаганнях з опорного стрибку, здобувши “бронзову” медаль світової першості.

Ігор набрав 14,333 балів, а переможцем у фінальній частині змагань став вірменин Артур Давтян з показником 15,050. Для України це – єдина нагорода на Чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики.

Результати змагання з опорного стрибку:

  1. Артур Давтян (Вірменія) – 15,050
  2. Карлос Едріел Поквіз (Філіппіни) – 14,950
  3. Ігор Радівілов (Україна) – 14,333

Загалом для Радівілова це – четверта нагорода на чемпіонатах світу. До цього йому підкорились дві “срібні” медалі та одна “бронзова”. Востаннє Ігор брав медаль у 2019 році (третє місце).

Мав шанс поборотися за медаль також і Ілля Ковтун. Він виступав у фіналі з багатоборства. Напередодні він посів 15-те місце, набравши 81,732 бала за 6 вправ. Також лідер збірної був першим запасним у вправах на паралельних брусах з результатом 14.966. Але, на жаль, зачепитися за медаль у фінальній частині змагань йому не вдалося.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що титулований український гімнаст Ігор Радівілов порівняв популярність футболістів і представників інших видів спорту: “Тільки якщо піднімається прапор країни, люди дізнаються, що є такий гімнаст”

Схожі публікації

Залишити коментар