Акція під посольством Ірану в Лісабоні: Підтримувати тероризм – означає бути терористом!

від Стожари

Українці й іранці провели навпроти посольства Ірану в Лісабоні акцію протесту проти постачання офіційним Іраном зброї, яку росія використовує у війні проти України.

Про це повідомив президент Спілки українців Португалії Павло Садоха на своїй сторінці у Фейсбук. 

“Укранці і іранці зібралися сьогодні навпроти посольства Ірану в Лісабоні, щоб разом засудити колабораціонізм офіційного Ірану з фашистською росією”, – йдеться у повідомленні.

Павло Садоха наголосив, що іранські дрони-камікадзе вбивають зараз українців, руйнують українські міста, знищують перед зимою інфраструктуру України, що веде до катастрофічної ситуації для цивільних. Це співучасть у геноциді, який росія проводить проти українців.

“Разом, ми будемо просити уряд Португалії запровадити суворі санкції проти Ірану.Зі свого боку, іранці, вимагали вигнання посла Ірану з Португалії”, – наголосив президент Спілки українців Португалії Павло Садоха.

Нагадаємо, речник Повітряних сил України Юрій Ігнат повідомив, що росія отримала від Ірану сотні дронів-камікадзе Shahed-136, які росіяни маркують як “Герань” та використовують для атак в Україні.

До Верховної Ради внесено законопроект про розірвання дипломатичних відносин з Іраном та визнання його державою, яка підтримує тероризм.



Схожі публікації

Залишити коментар