У центрі Львова відкриють виставку знищеної російської техніки

від Стожари

У центрі Львова, біля міської Ратуші, 11 серпня, відкриється виставка знищеної Збройними силами України російської техніки, «Вистоїмо, переможемо!».

Виставка вже експонувалася в кількох європейських містах, і в центрі Львова її можна буде оглянути впродовж кількох тижнів. Вхід на виставку вільний.

Серед “експонатів” – танк Т-72, самохідна артилерійська установка 2С1 “Гвоздика”, протитанковий ракетний комплекс “Штурм”, самохідний зенітно-ракетний комплекс “Бук”, самохідна артилерійська установка 2С19 “Мста-С”, — повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Відвідувачі також зможуть побачити декілька ракет, випущених російськими загарбниками по українських містах.

Біля кожного експонату відвідувачі зможуть ознайомитися з детальною інформацію про техніку, а також яким чином та коли її знищили українські військові.

Організатори виставки: Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство оборони України, Львівська обласна військова адміністрація, Львівська міська рада, Державна митна служба України,Media Center Ukraine.

Нагадаємо, в Берліні міська влада не дала згоди на цю експозицію.

А у галереї Fridman Gallery у Нью Йорку до 26 серпня триватиме виставка робіт українських художниць «Жінки на війні». Публіці представили роботи 12 українських художниць, які відчули на собі наслідки війни в Україні або стали біженками у різних країнах Європи.

Схожі публікації

Залишити коментар