Посол України вручив подяки та відзнаки талановитій молоді української громади Вільнюса

від Стожари

У приміщенні Посольства України у Литовській Республіці відбулась урочиста церемонія вручення талановитій молоді української громади м.Вільнюс подяк за особистий внесок у збереження та продовження українських традицій і звичаїв, прославлення української культури та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, а також дипломів та грамот за призові місця, отримані ними під час проведення Міжнародного фестивалю декоративно-ужиткового мистецтва «Великоднє сяйво».

Про це повідомляє Посольство України в Литовській Республіці.

Подяки та нагороди Посла України у Литовській Республіці Володимира Яценківського отримали: Софійка Кубішина, Олександр Нарейко, Саманта Салтіс, Захар Рімжус, Андріан Кубішин та Марк Салтіс.

У заході взяли участь Посол України у Литві В.Яценківський, члени журі Міжнародного фестивалю декоративно-ужиткового мистецтва «Великоднє сяйво» Микола Дзядзін та  Тетяна Моргун, заступниця Голови Громади українців м.Вільнюс Лідія Холчева, батьки – представники Громади українців м.Вільнюс та співробітники ПУ в Литві.

Урочистості завершилися екскурсією українською дипломатичною місією у Литві та спілкуванням за теплим й солодким чаюванням. 

Схожі публікації

Залишити коментар