Світовий конґрес українців вітає Союз Українців Великої Британії з 75 річницею

від Стожари

Світовий конґрес українців (СКУ) високо оцінює великі досягнення Союзу Українців Великої Британії упродовж 75 років у розбудові на своїх теренах українського громадського життя, в піднесенні національної свідомості, збереженні національної ідентичності, насамперед української мови, культури та традицій, та у вихованні молодого покоління українців, яке б знало історію свого народу та продовжувало справу своїх батьків.

Про це йдеться на сайті СКУ.

«Ваш ювілей збігається з 30-літнім ювілеєм нашого найбільшого національного свята – Дня незалежності України. Неможливо виміряти, скільки часу і сили Ваше членство доклало до підтримки України у відновленні та утвердженні своєї державності, але без жодного сумніву – це колосальна праця. А сьогодні Ви активно підтримуєте Україну в боротьбі з російською агресією, сприяєте встановленню миру на українській землі та втіленню в життя євроінтеграційних і євроатлантичних прагнень українського народу», – йдеться в привітанні.

Президент СКУ Павло Ґрод також відзначив довголітню успішну співпрацю Союзу Українців Великої Британії з СКУ та подякував за це Проводу на чолі з паном Петром Ревком, який також є Віцепрезидентом СКУ.

«Бажаю всім Вам міцного здоров’я, сили та натхнення для подальшої успішної праці на добро України, Великої Британії та української спільноти у всьому світі», – побажав президент СКУ.

Схожі публікації

Залишити коментар