“Мені подобається бути українкою”: голівудську зірку вдома називають Катериною

від Кравців Ігор

Актриса і режисерка Кетрін Винник прославилася на весь світ завдяки яскравим ролям, однією з них стала роль Лагерти в канадському серіалі “Вікінги”. І хоча вона родом з Канади, у неї є українське коріння.

Перед Днем Незалежності Кетрін вперше побувала в Україні – вона відвідала Київ. Винник зізналася, що пишається своїм українським походженням і навіть трохи говорить українською, повідомляє “Світське життя”.

Кетрін розповіла, що вдома її часто називають Катериною або навіть Катею. Вся справа в тому, що Кетрін Винник (справжнє ім’я Катерина Вінницька) має українське коріння: бабусі і дідусі актриси жили у Львівській та Тернопільській області, якийсь час в Україні також жили батьки актриси, до еміграції в Канаду.

До 8 років майбутня зірка говорила тільки українською мовою. А в Торонто, де актриса виросла, вона відвідувала українську школу. Там вона не тільки спілкувалася з іншими вихідцями з України, а й долучилася до традицій, наприклад, вся сім’я зірки святкує Різдво:

– Ми святкуємо Українське Різдво. Ми трохи говоримо вдома українською. Мені подобається бути українкою. Вперше на знімальний майданчик Кетрін потрапила в 20 років. Актриса відома своїми роботами в проектах “Доктор Хаус”, “Закон і порядок”, “Мислити як злочинець”, “Вікінги”.

Схожі публікації

Залишити коментар