Молодь діаспори запрошують до Чернівців на Форум та ІІІ Конгрес СКУМО 2021

від Стожари

Молодь діаспори запрошують до перлини Буковинського краю – міста Чернівці на ІІІ Конгрес СКУМО 2021, що відбудеться у серпні 2021 року, у рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України.

Про це Інформаційному порталу української діаспори “Стожари” повідомив президент Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) і Голова Національного Конгресу Українців Молдови, громадський діяч, Дмитро Лекарцев.

“Запрошуємо на Форум української молоді діаспори “Чернівці 2021″. 23-28 серпня 2021 р. пройде Форум української молоді діаспори (ФУМД) Чернівці 2021 в рамках якого відбудеться Третий Конґрес СКУМО”, – зазначив Дмитро Лекарцев.

Неофіційна частина відбудеться з 23 по 25 серпня 2021 р. Офіційне відкриття відбудеться 26 серпня 2021 р.

Зареєструватися на Форум української молоді діаспори (ФУМД) Чернівці 2021 та Третий Конґрес СКУМО можна ТУТ.

Нагадаємо, що світовий конгрес українських молодіжних організацій (СКУМО) – це координаційна надбудова українських молодіжних організацій, створена на основі молодіжної комісії при Світовому конгресі українців. СКУМО всебічно представляє інтереси української молоді діаспори через координацію діяльності українських молодіжних організацій у світі та співпрацю з відомствами, установами та організаціями в Україні.

Схожі публікації

Залишити коментар