Молодь є потужною рушійною силою. Масштабний Форум української молоді діаспори відбудеться у Чернівцях

від Стожари

Молодь є потужною рушійною силою, яка впливає на всі сфери суспільного та політичного життя. В історії України є чимало фактів, які підтверджують цю тезу: у 2000, 2004, 2013-2014 роках саме молодь стала на захист європейського вектору розвитку та була каталізатором безповоротних змін нашої держави.

Про це повідомляє чернівецький медіахаб Чернівці LIVE.

Останні вибори у Чернівцях, за результатами яких депутатський склад міської ради суттєво «омолодився», засвідчили, що у молодь вірять не тільки у Любліні чи Берліні, а й в українських Чернівцях.

Уже більше десяти років Світовий Конгрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) проводить Форумі української молоді діаспори гуртуючи разом українську молодь. Форум є майданчиком для спілкування, обміну досвідом та обговорення нових ідей, спрямованих на розбудову України. Цьогоріч щаслива нагода приймати Форум випала Чернівцям.

Коли відбудеться Форум української молоді діаспори-2021, для кого його організовують, розповідають у відео президент Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій Дмитро Лєкарцев, Алекс Гречанюк та Дмитро Сав’юк у Блозі Буковинців – на каналі Чернівці LIVE.

Нагадаємо, 26 березня 2021 року на Буковині відбувся перший організаційний комітет проведення Форуму української молоді діаспори «Чернівці 2021» у межах ІІІ Конгресу Світового конгресу українських молодіжних організацій.

Серед результатів обговорення, між сторонами домовлено про підготовку проєкту програми проведення Форуму із широким залученням молодіжних організацій Чернівецької області та її презентації на наступному організаційному комітеті, запланованому на травень поточного року. До програми планується включення організації флешмобів молоді діаспори та України, спортивних змагань та презентацій напрямків подальшої співпраці із закордонною діаспорою.

За даними Чернівецької міськради, на форум прибуде близько 40 молодіжних лідерів української діаспори з 20 країн світу.

Схожі публікації

Залишити коментар