Ювілейна церемонія престижної музичної премії YUNA 2021 відбудеться у квітні

від Комарі Альберт

Відтак грандіозне шоу, під час якого стануть відомі цьогорічні переможці престижної музичної премії, пройде 20 квітня 2021 року традиційно у київському Палаці “Україна”.

10-а церемонія YUNA мала б відбутися 30-31 березня, проте, через епідеміологічну ситуацію, що склалася, організатори вимушені були зробити шоу одноденним, аби церемонія все-таки відбулася.

Організатори запевняють, що церемонія пройде із дотриманням усіх заходів безпеки, які будуть актуальними на момент проведення події. Придбані раніше квитки залишаються дійсними на нову дату.

Хедланерами шоу-програми цьогорічної церемонії стануть топові українські артисти, частина із яких стала відома у березні. Це – The HARDKISS, MONATIK, ТНМК, Артем Пивоваров, Alina Pash та БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Інших учасників шоу оргкомітет оголосить незабаром.

Головним ведучим премії стане шоумен Володимир Остапчук, а у частині вечора його співведучою буде Маша Виноградова, телеведуча музичного каналу М1.

Глядачі з усієї країни матимуть можливість також долучитися до грандіозного шоу та першими дізнатися імена тріумфаторів ювілейної YUNA на музичному каналі “М1”.

Зазначається, що 20 квітня в ефірі каналу М1 відбуватимуться прямі включення з червоної доріжки, а вже о 20:00 розпочнеться пряма трансляція довгоочікуваного шоу.

Як ми раніше повідомляли, на цьогорічному Reeperbahn Festival у Гамбургу — Україну вперше буде представляти офіційна делегація. Музиканти виступлять перед міжнародною аудиторією, а також візьмуть участь у семінарах, лекціях, конференціях та майстер-класах.

Схожі публікації

Залишити коментар