Проєкт «Від Різдва до Йордану» в V Міжнародному Вертеп-Фесті

від Стожари

Перша ластівка цього року: наш ляльковий Вертеп відзначено у спільному проєкті українських майстринь “Таїна української ляльки”, який презентував відеосюжет «Листівки “Від Різдва до Йордану”» на V Міжнародному “Вертеп-Фесті у Харкові”.

Читайте також: “Ляльки для ненароджених”, проєкт присвячений роковинам Голодомору в Україні, який започаткувала у 2018 році Тетяна Золочевська з міста Бремена, Німеччина.

“Вертеп-Фест” подарував нам багато яскравих емоцій. Надзвичайно приємно, що завдяки онлайн-формату ми змогли долучитись з-за кордону до святкового дійства. Відеосюжет “Ляльковий Вертеп -листівки “Від Різдва до Йордану”: ініціатор Олена Харченко- засновниця проєкту “Таїна української ляльки” разом з Тетяною Золочевською – українською лялькаркою з Німеччини – організаторкою виставок української ляльки.

Монтаж фільму зробила Інна Вовк- майстриня зі Шполи, що на Черкащині.

Веселі ляльки-колядники, виконані в авторському стилі, є неповторними. Своїми роботами українські майстрині з України та Европи (Норвегія, Німеччина, Португалія) розповіли про Різдво.

АВТОРСЬКА ЛЯЛЬКА-МОТАНКА, передає слова вдячності учасникам за великий обсяг зробленого.

Дякуємо за запрошення організаторам Вертеп-Фест у Харкові. Завдяки вашій завзятості світ стає добрішим. Онлайн вертеп з’єднав 113 колективів! Загалом – це близько 1,5 тисячі людей.

Інна Вовк: “Дуже важлива і вагома для мене мить. Я пишаюся тим, що мала за честь брати участь у таких мега проектах. Я пишаюся тим, що працювала пліч-о-пліч не просто з професіоналами своєї справи, а з найталановитішими майстринями України та зарубіжжя. Я пишаюся тим, що можу сказати найтепліші слова подяки всім майстриням групи АВТОРСЬКА ЛЯЛЬКА-МОТАНКА та особисто Елена Харченко – засновниці проєкту “Таїна української ляльки”, Тетяні Золочевській – Tato Zolo українській лялькарці з Німеччини,справжній берегині українських традицій  в Норвегії пані Nina Hagen.Я дякую за те,що ви є!”.

Дорогі друзі, вмикайте звук і перегляньте гарне відео – наш творчий доробок:

Автор: Ніна Хаген з Осло, Норвегія.

Схожі публікації

Залишити коментар