Освітяни Діаспори запрошують на вебінар на якому говоритимуть про новий підручник з української як іноземної

від Стожари

Спілка українських освітян діаспори (СУОД) у рамках проєкту “Підвищення рівня професійних компетентностей учителя української школи за кордоном” організовує вебінар, на якому говоритимуть про новий підручник з української як іноземної (середній рівень) із серії «Яблуко».

Про це повідомляється на сторінці СУОД в Фейсбук.

Нагадуємо про наш вебінар у суботу в співпраці з Українським Католицьким Університетом і Школою української мови і…

Опубліковано Спілка Українських Освітян Діаспори Вівторок, 1 грудня 2020 р.

“У рамках проєкту “Підвищення рівня професійних компетентностей учителя української школи за кордоном” Спілка Українських Освітян Діаспори організовує нову зустріч і запрошує на майстер – клас кандидатки філологічних наук Ксенії Бородін та магістра філології Наталі Бартків – співавторок сучасного підручника з вивчення української мови як іноземної “Яблуко”, – йдеться у повідомленні.

Під час заходу про новий підручник з вивчення української мови як іноземної «Яблуко. Середній рівень» розкажуть його співавторки, кандидатки філологічних наук Ксенія Бородін та магістерка філології Наталія Бартків.

«Ця книжка ще не вийшла в світ, перебуває на етапі друку, а з нами авторки поділяться, чим здивує найновіший підручник з української як іноземної (середній рівень) із чудової серії “Яблуко”», – підкреслили в СУОД.

Схожі публікації