“Спільна робота з українською діаспорою демонструє світу, що Україна зміцнюється”, – прем’єр-міністр України

від Стожари

Українці за кордоном є тим епіцентром, який сприяє розвитку глобальної мережі друзів України та формує коаліцію на підтримку курсу реформ та європейської інтеграції України. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму привітальному слові з нагоди початку Річних загальних зборів Світового Конгресу Українців (СКУ).

Відеозвернення прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля опублікував СКУ у Фейсбуці

Welcome remarks from @Denys Shmyhal, Prime Minister of Ukraine

Сьогодні другий день Річних загальних зборів Світового Конґресу Українців. До вашої уваги привітальне слово Прем'єр-міністра України @Денис Шмигаль. 2020 UWC Annual General Meeting continues. Welcome remarks from Денис Шмигаль, Prime Minister of Ukraine

Geplaatst door Ukrainian World Congress – Свiтовий Конґрес Українців op Zondag 18 oktober 2020

«Шановні українці! Вітаю вас з початком роботи чергових Річних загальних зборів Світового Конґресу Українців. Вперше збори проходять в онлайн форматі і це аж ніяк не перешкода, а унікальна можливість зміцнити зв’язки між українцями всього світу заради консолідації та підтримки рідної України. Світовий Конґрес Українців, який об’єднує українські громади у багатьох країнах світу – це надзвичайно потужна сила. Українці за кордоном є тим епіцентром, який сприяє розвитку глобальної мережі друзів України та формує коаліцію на підтримку курсу реформ та європейської інтеграції України», – наголосив Шмигаль.

За його словами, український уряд не зменшить темп реалізації реформ. Прем’єр-міністр запевнив, що рух України до ЄС – це безумовний пріоритет чинного уряду. 

«Я впевнений, наша спільна робота з усією українською діаспорою також допоможе продемонструвати усьому світу, що Україна змінюється. Що наша держава стає надзвичайно привабливою для інвестицій. Що ми робимо все, аби вітчизняні та іноземні компанії почувалися впевнено в Україні та бачили перспективи для свого бізнесу», – підкреслив Шмигаль. 

Він також закликав закордонних українців долучатися до кампанії “Іnvest in Ukraine now”. 

Прем’єр-міністр подякував Світовому Конґресу та світовій українській громаді за їхні зусилля та підтримку України. 

«Це важливий елемент побудови позитивного іміджу нашої країни. Ваш голос важливий, він підсилює голос України на міжнародній арені. Українська діаспора — одна з найпотужніших у світі, адже ми єдині», — наголосив Денис Шмигаль.

“Консолідоване і організоване Світовим Конґресом Українців закордонне українство – це міцна армія народної дипломатії” – заявив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в своєму вітальному слові до учасників Річних Загальних Зборів Світового Конґресу Українців,18 жовтня.

"Консолідоване і організоване Світовим Конґресом Українців закордонне українство – це міцна армія народної дипломатії" -…

Geplaatst door Ukrainian World Congress – Свiтовий Конґрес Українців op Maandag 19 oktober 2020

Схожі публікації

Залишити коментар